O meni

Predavatelj, pisatelj, pesnik, plesalec in prijazen spletni razvijalec.

robert-goreta
Robert Goreta

Vedno je čas za spremembo …

Moje ime je Robert Goreta in že od leta 2001 aktivno delujem na področju osebnostne rasti, komunikacije, medosebnih odnosov in retorike. Po izobrazbi sem sicer univ. dipl. ekon., toda pota življenja so me vodila na čisto drugačno pot delovanja.

S svojim ustvarjalnim prispevkom želim med ljudi širiti veselje, ljubezen, radost, pogum, odločnost, voljo in navdušenje, da vsakdo v sebi prepozna svoje čudovite darove, izjemnost in čarobnost.

Kar nekaj let sem se predstavljal kot motivacijski trener, a sčasoma sem spoznal, da to ni čisto pravi mojega dela, saj je motivacija le eno izmed področij na katerih delujem. Trenutno bi moje delovanje še najbolj opredelil pojem »iskalec duhovnih in življenjskih resnic«.

Malo manj znano pa je to, da si že od leta 2003 sam postavljam svoje spletne strani. Mnogi obiskovalci mojih spletnih strani so me začeli spraševati: “Kdo pa ti je postavil spletno stran?” in so bili izjemno presenečeni, ko sem jim dejal, da si jih sam postavljam ter urejam vsebine na njih.

Eno je vodilo k drugemu in tako sem leta 2007 postavil prve spletne strani za svoje poslovne partnerje. Korona situacija v letih 2020 -2022, ko iz takšnih ali drugačnih razlogov nisem mogel redno voditi svojih izobraževanj, pa je pripomogla, da sem se izdelavi spletnih strani posvetil še bolj intenzivno.

Nekaj poslovnih številk …

IZVEDENIH PROJEKTOV
LET V POSLU
Izobrazba in poslovne izkušnje

Zgodba mojega življenja

01

1998: Diplomiral na Ekonomski fakulteti v Ljubljani

Oktobra 1998 sem na EF v Ljubljani diplomiral z desetko. Moje diplomsko delo je imelo naslov: “Govorniške spretnosti študentov Ekonomske fakultete.”

02

2001: V samozaložbi izdal svojo prvo knjigo

Izdal sem svojo prvo knjigo Tam, kjer je volja, tam je pot, ki je združevala osebno rast in nasvete za iskanje zaposlitve.

03

2002: Odprl svoje podjetje

Po letu dni in pol dela v Invalidskem društvu IFS sem ugotovil, da je nujno potrebno, da za izvajanje seminarske in založniške dejavnosti odprem svoj s.p..

04

2003: Prvi začetki izdelav spletnih strani

Tega leta sem začel spletne strani postavljati zase, takrat še vse v html-ju ter brez kakršnihkoli baz podatkov in php-ja.

05

2004: Začetek vodenja tečajev in seminarjev javnega nastopanja

Začel sem izvajati tečaj in potem kasneje seminar javnega nastopanja Sr(e)čna retorika, katerega sem več kot 18 let uspešno vodil.

06

2007: Prve spletne strani postavljene za stranke

Stranke in poslovni partnerji so bili navdušeni nad mojimi spletnimi stranmi in so me začeli spraševati kdo mi jih je postavil. Ko so izvedeli, da sem si jih postavil sam, so še sami želeli, da jim izdelam spletno stran.

07

2008: Začetek postavljanja spletnih strani na WordPressu

Nekatere svoje spletne strani, predvsem bloge, sem začel postavljati na WordPressu in se z njim podrobneje seznanjati. Od takrat dalje je WordPress doživel številne nadgradnje in spremembe ter se izkazal kot najbolj primeren CMS (Content Management System) za upravljanje s spletno stranjo.

08

2020: Izdelava spletnih strani postane glavna dejavnost

Leto 2020 je bilo prelomno v vseh pogledih in zaradi C-19 plandemije sem se moral preusmeriti in zamenjati svojo dejavnost. Tako je moja sekundarna dejavnost (postavljanje spletnih strani) postala moja primarna dejavnost.

Kako ti lahko pomagam?

Za vsa vprašanja, misli, dileme, ideje glede sodelovanja in izdelave spletni strani se mi oglasi s klikom na spodnji gumb in z veseljem ti bom odgovoril.